Hem rebut la visita dels companys de Càritas de Jerez a Càritas Menorca per a conèixer els nostres projectes d’economia social i l’empresa d’inserció Mestral Inserció i Medi Ambient, un …

Visita de Càritas Jerez a Càritas Menorca: Intercanvi d’Experiències en Economia Social i Projectes d’Inserció


Hem rebut la visita dels companys de Càritas de Jerez a Càritas Menorca per a conèixer els nostres projectes d’economia social i l’empresa d’inserció Mestral Inserció i Medi Ambient, un excel·lent exemple d’intercanvi i aprenentatge mutu. Aquest tipus de trobades fomenta l’enfortiment de xarxes solidàries, la millora de pràctiques i la generació de noves idees per a afrontar reptes socials i de consum des d’una perspectiva inclusiva i sostenible.

Juan Antonio García i José Manuel Jiménez coordinadors dels programes d’economia social de Càritas Jerez i de l’empresa d’inserció “Casa Común”, tenien com a objectius principals durant la visita, conèixer els projectes d’economia social, les iniciatives de Mestral en inserció laboral, formació, emprenedoria social, reciclatge, producció sostenible i l’Escola de Restauració de Ca n’Aguedet. Activitats que permeten oferir oportunitats d’ocupació a persones en situació de vulnerabilitat.

Han estat acompanyats, per Antoni Aguiló, coordinador d’economia social de Càritas Menorca, l’intercanvi d’experiències, compartir metodologies i estratègies són necessaris per a l’aprenentatge mutu, conèixer els reptes locals i que solucions adaptables a cada context. La possibilitat d’identificar aspectes valuosos que es puguin aplicar en els seus propis projectes a Andalusia, al mateix temps que des de Menorca podem enriquir-nos amb l’enfocament d’una altra Càritas i del que aporta a l’economia social.

Aquest tipus d’intercanvis permet innovar en maneres d’abordar el nostre treball social, crear sinergies i dissenyes futures col·laboracions, ampliant i millorant l’impacte del nostre treball. Així com, enforteix el compromís amb l’economia social com a eina per a combatre l’exclusió i millorar la qualitat de vida de les persones que acompanyem.


Visita de Cáritas Jerez a Cáritas Menorca: Intercambio de Experiencias en Economía Social y Proyectos de Inserción

Hemos recibido la visita de los compañeros de Cáritas de Jerez a Cáritas Menorca para conocer nuestros proyectos de economía social y la empresa de inserción Mestral Inserció i Medi Ambient, un excelente ejemplo de intercambio y aprendizaje mutuo. Este tipo de encuentros fomenta el fortalecimiento de redes solidarias, la mejora de prácticas y la generación de nuevas ideas para afrontar retos sociales y de consumo desde una perspectiva inclusiva y sostenible.

Juan Antonio García y José Manuel Jiménez coordinadores de los programas de economía social de Cáritas Jerez y de la empresa de inserción Casa Común, tenían como objetivos principales durante la visita, conocer los proyectos de economía social, las iniciativas de Mestral en inserción laboral, formación, emprendimiento social, reciclaje, producción sostenible y la Escola de Restauració de Ca n’Aguedet. Actividades que permiten ofrecer oportunidades de empleo a personas en situación de vulnerabilidad.

Han estado acompañados, por Antoni Aguiló, coordinador de economía social de Cáritas Menorca, el intercambio de experiencias, compartir metodologías y estrategias son necesarios para el aprendizaje mutuo, conocer los retos locales y que soluciones adaptables a cada contexto. La posibilidad de identificar aspectos valiosos que se puedan aplicar en sus propios proyectos en Andalucía, al mismo tiempo que desde Menorca podemos enriquecernos con el enfoque de otra Cáritas y de lo que aporta a la economía social.

Este tipo de intercambios permite innovar en formas de abordar nuestro trabajo social, crear sinergias y diseñas futuras colaboraciones, ampliando y mejorando el impacto de nuestro trabajo. Así como, fortalece el compromiso con la economía social como herramienta para combatir la exclusión y mejorar la calidad de vida de las personas que acompañamos.


Logotip
Logotip
Logotip
Logotip